spot_img
16.3 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Șoferii cu mașini dotate cu camere video, ignorați în cazul jafului de la Sibiu?!

Știri din Județ

Publicitate

Jurnaliștii Sibiu Independent au primit zilele acestea, mai multe telefoane și mesaje de la cetățenii Sibiului, prin care erau întrebați repetitiv, de ce „se tace” așa mult în cazul jafului de la Sibiu.

Publicitate

Din cauza avalanșei de informații false, unele chiar exagerate, cu privire la valoarea ceasurilor, la deschiderea seifului sau la motivele din spatele asaltului, ne-am întrebat și noi, firește, de ce presa sibiană nu este folosită la capacitate maximă! De ce nu am primit rugămintea mediatizării un apel către șoferii care au trecut pe strada Moldoveanu din Sibiu, în zilele de 2,3,4,5 sau 6 noaptea. Foarte mulți șoferi au deja montate camere video și la un astfel de caz era vital să te folosești și de bătrânica cu pătrunjel din colțul de pe Milea. Orice informație era extrem de importantă! Mai ales că pe baza unor filmări banale din trafic, realizate de șoferii care mergeau spre muncă, se puteau face cercetări cu privire la anumite persoane sau mașini suspecte staționate în vecinătatea vilei. Inclusiv ambulanțele au montate camere video iar strada Moldoveanu este una dintre rutele cele mai folosite pentru a ajunge la UPU. Dar le-a verificat cineva?!

Opinia publică are dreptul la transparență în acest caz iar dacă totuși nu se vrea, măcar să fie lăsată să ajute cu informații. Pentru că, dacă s-ar fi mediatizat niște imagini cu mersul / fuga sau silueta suspecților, poate cineva i-ar fi putut identifica.

Publicitate

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mesajul de Paște din partea PSD Sibiu