spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

JAFUL DE LA SIBIU – Primul apel la 112, în limba engleză. Vezi în cât timp au ajuns polițiștii!

Știri din Județ

Publicitate

Ziarul Sibiu Independent caută întotdeauna cele mai bune informații și surse pentru articolele pe care le documentează. La fel și în cazul jafului de la Sibiu, urmat de decesul omului de afaceri Adrian Kreiner, am cerut informații oficiale cu privire la intervenția forțelor de ordine.


Conform înregistrărilor din sistemele Serviciului de Transmisiuni Speciale Sibiu, în cazul jafului de la Sibiu, când trei persoane înarmate și mascate au pătruns în vila de pe strada Moldoveanu din Sibiu, primul apel la 112 a fost recepționat la ora 03:00:45. La celălalt capăt al firului era o persoană de sex feminin și care CEREA AJUTOR în limba engleză. La scurt timp, aceasta a închis brusc apelul, fiind localizată doar cu aproximație. Pentru că fiecare apel este tratat cu maxim de profesionalism, spre locația indicată a direcționat rapid un echipaj de Poliție.

Un minut mai târziu, la ora 03:01:47, o altă femeie a sunat speriată la 112, anunțând că persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul în cauză, oferind polițiștilor adresa exactă. Astfel, primul echipaj de polițiști a ajuns la adresa precizată la ora 03:03:00. La evaluarea situației, au fost solicitate la fața locului atât sprijin medical, cât și intervenția polițiștilor de investigații criminale și criminaliști.

Astfel, polițiștii sibieni au ajuns la vila de pe strada Moldoveanu din Sibiu în aproximativ două minute de la primul apel la 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului