spot_img
18.1 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Femeie strivită mortal de o cifă, pe o trecere de pietoni din Turnișor

Știri din Județ

Publicitate

Accident tragic pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu, acolo unde, o femeie a fost strivită efectiv de o cifă, în timp ce traversa pe o trecere de pietoni din cartierul Turnișor din Sibiu.

Publicitate

Din primele informații de la fața locului, femeia nu a avut nici cea mai mică șansă de supraviețuire, aceasta fiind efectiv strivită și ruptă în bucăți de către roțile mastodontului. Urmează ca polițiștii rutieri să stabilească cine se face vinovat de această tragedie, care dintre cei doi, șoferul sau pietonul a forțat culoarea roșu a semaforului. Conform surselor Sibiu Independent, femeia strivită mortal era în vârstă de aproximativ 80 de ani. Aceasta se folosea în deplasare de un baston.

Conform polițiștilor rutieri, sibianca în vârstă de 81 de ani, s-ar fi angajat în traversarea drumului la culoarea roșu a semaforului destinat pietonilor, moment în care a fost accidentată mortal de autoutilitara condusă de către un alt sibian, în vârstă de 40 de ani.

SAJ SIBIU ,a trimis de urgență în echipaj de tip C ,pe șoseaua Alba Iulia în Sibiu, unde un pieton, femeie ,a fost accidentată mortal in timp ce traversa strada. La sosirea echipajului, femeia prezenta leziunii incompatibile cu viața și din pacate a fost declarat decesul.” transmite SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai