spot_img
10.7 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

,,Aripile Speranței” – spectacol caritabil la Căminul Cultural din Tălmaciu

Știri din Județ

Publicitate

Cea de a VII-a ediție a evenimentului caritabil ,,Aripile Speranței” va avea loc în data de 7 decembrie 2023, ora 17:00 la Căminul Cultural din Tălmaciu. Spectacolul este organizat de asociația „Domy Music Star” și Palatul Copiilor Sibiu, în colaborare cu Primăria Orașului Tălmaciu și Asociatia ,,Prietenii Școlii” – Tălmaciu.


Timp de 2 ore publicul se va bucura de un concert extraordinar cu invitați de excepție, printre care se numără tineri artiști din Tălmaciu și Sibiu și elevi ai Palatului Copiilor Sibiu de la cercurile de muzică și folk. Seara se va încheia cu recitalul susținut de marea artistă de folclor Rodica Popa Comăniciu. 

Magia Sărbătorilor de Iarnă din acest an, doreşte să strângă comunitatea la un loc pentru a o oferi copiilor oraşului Tălmaciu momente de neuitat în prezenta lui Moş Crăciun. Toți banii strânși vor fi folosiți în acest scop.

Participarea la eveniment se face pe baza unui bilet de tombolă în valoare de 20 lei. La tombolă se vor câștiga zeci de premii, de la invitații la spectacole, vouchere, obiecte decorative, alimente, etc.

Pentru a avea mai multe șanse de câștig se pot cumpăra oricâte bilete. De asemenea, se pot face donații și în contul Asociației Prietenii Școlii Tălmaciu cu specificația ,,Pentru Aripile Speranței” în contul RO71BRDE330SV3183426330.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă