10.2 C
Sibiu
luni, 26 februarie, 2024

Panică pe strada Henri Coandă din municipiul Sibiu. Un tânăr recalcitrant „flutura” un cuțit

Știri din Județ

Situație tensionată în această după-amiază, în jurul orei 15:10, pe strada Henri Coandă din municipiul Sibiu. Un tânăr urla și flutura un cuțit.


Conform martorilor, tânărul în vârstă de aproximativ 37 de ani era extrem de agitat și violent, amenințând trecătorii cu un cuțit. La fața locului au intervenit inițial politiștii sibieni însă pentru că acesta nu răspundea somațiilor, au fost chemate trupele speciale. Forțele de ordine au strigat repetat :”Stai Tragem! Polițiștii au identificat 8 autoturisme ale căror anvelope au fost distruse prin înțepare cu un obiect ascuțit – tăietor.

Acesta a fost imobilizat, dezarmat și încătușat. Din cauza stării confuze și a comportamentului agitat manifestat de către bărbat, acesta a fost internat într-o unitate medicală.

Conform IPJ SIBIU, în jurul orei 15:00, prin apel 112, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat în legătură cu faptul că un bărbat amenință cu un cuțit persoanele de pe stradă și distruge anvelopele unor autoturisme parcate pe strada Henri Coandă din municipiul Sibiu. La locul incidentului s-au deplasat mai multe echipaje de polițiști care l-au depistat pe bărbatul în cauză. Acesta a fost identificat, constatându-se că este vorba despre un sibian, de 37 de ani, asupra căruia a fost descoperit un cuțit, ridicat în vederea continuării cercetărilor. Din primele verificări efectuate, în urma incidentului nu au rezultat victime. Polițiștii au identificat 8 autoturisme ale căror anvelope au fost distruse prin înțepare cu un obiect ascuțit – tăietor. Din cauza stării confuze și a comportamentului agitat manifestat de către bărbat, acesta a fost internat într-o unitate medicală.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mașină percheziționată pe strada Iezer din Sibiu

S-a deschis al doilea KFC Drive Thru din Sibiu