spot_img
10.7 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Cisnădie: Moș Nicolae a adus bucurie și alinare în inimile celor celor aflați în suferință

Știri din Județ

Publicitate

Moș Nicolae a transformat seara de 5 decembrie într-un moment magic pentru pacienții și personalul medical din Spitalul Orășenesc Cisnădie. Cu un sac plin de daruri și un suflet plin de iubire, Moșul a străbătut coridoarele spitalului, aducând lumina speranței în fiecare cameră.


Pacienții, fie ei copii sau adulți, au primit daruri atent împachetate și cu un zâmbet blând de la Moșul generos.

Moșul i-a avut în grijă și pe cei care fac sacrificii pentru a-i îngriji pe ceilalți. Cadrele medicale, care lucrează neobosit zi și noapte, au fost răsplătite cu mici cadouri simbolice, ca semn de apreciere pentru munca lor dedicată.

Această vizită specială a adus o atmosferă de comuniune și recunoștință în spital, amintindu-le tuturor că această comunitatea își prețuiește eroii nevăzuți care luptă pentru sănătatea și binele celorlalți.

Tot in seara zilei de 5 decembrie, Moș Nicolae a vizitat și persoanele cu dizabilități de la Centrul de Abilitare si Reabilitare a Persoanelor Adulte cu Dizabilități din Cisnădie. Acesta a fost întâmpinat cu colinde și poezii emoționante, interpretate de beneficiarii centrului în semn de mulțumire că Moșul nu i-a uitat nici de această dată.

Acțiunea de ieri a fost organizată cu sprijinul Primăriei orașului Cisnădie.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă