spot_img
12.8 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Concert de colinde tradiționale românești la Sibiu. Intrarea liberă

Știri din Județ

Publicitate

Îmbucură-te, Om bun ! Este îndemnul la care Organizaţia Tinerilor din Sibiu invită publicul sibian, marţi, 12 decembrie 2023, începând cu ora 19:00, la Sala Thalia, la un concert de colinde tradiţionale româneşti, ce stă sub semnul bucuriei!

Publicitate

Nu-l alegem pe tot gazdă/ Dintre cel fără de brazdă şi invităm tot omul să vină alături de noi, la o seară ce ne va purta peste ani, în tinda casei părinteşti, unde colinda era, parcă, mai apropiată de suflete, sărbătoarea mai profundă şi oamenii mai fericiţi.” este mesajul organizatorilor.

Realizăm cu toţii că, într-o lume dominată de superficial, de aparenţă şi de imagine, întoarcerea la origini este cea mai bună cale de regăsire a fericirii pierdute în tumultul cotidian. Crăciunul nu este despre agitaţie, nici despre magazine aglomerate, ci este cea de-a doua Facere a lumii, Naşterea Sensului Vieţii, lucru înţeles de strămoşii noştri, care puneau mai presus de orice sărbătoarea. A fi împreună, a-ţi zâmbi unul altuia, a privi în ochi… Crăciunul este comuniune, aşa cum, Dumnezeu este iubire”!

„Vă invităm la bucuria noastră, pe care vrem să v-o dăruim cu inimă largă ! Să vă aducem în pragul sufletelor, zurgălăi ai dorului de simplitate, căci prin colindă, pământul şi cerul se unesc.” transmit organizatorii.

Concertul se vrea a fi o incursiune în tradiţia satului românesc şi în credinţa poporului nostru. Alături de ceata de colindători a Organizaţiei Tinerilor din Sibiu vor fi Sebastian Stan şi familia profesorului Dumitru Câmpean din Gura-Râului.

FOTO: arhiva concertului de anul trecut

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)