spot_img
13.1 C
Sibiu
miercuri, 08 mai, 2024
spot_img

Cazul jafului de la Sibiu se complică! Zuleam ar fi deja în SUA

Știri din Județ

Publicitate

Apar informații neoficiale tot mai șocante pentru opinia publică, în cazul jafului de la Sibiu. Se pare ca al treilea suspect le-a scăpat „printre degete” autorităților române.

Publicitate

Conform ultimelor informații, Zuleam Costinel Cosmin ar fi fugit în SUA, la Miami. Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu nu a mai comunicat alte informații de săptămâni bune. Dacă acest lucru se confirmă, prinderea și aducerea lui în țară va fi un proces de durată și cu o șansă mică de realizare.

Laurențiu Ghiță și Minae Marian Cristian erau ascunși în Irlanda de Nord și Scoția. Aceștia au fost localizați și reținuți de autoritățile internaționale, urmând să fie aduși în țară și încarcerați.

Poliția Română a postat o poză actualizată a lui, cel mai probabil realizată în sistemele vamale sau cine știe, poate de la obținerea unei vize spre America, înainte să fie dat în consemn. Sau cine știe, poate a intrat în America cu acte false. Totuși, la accesarea paginii, apare tot fotografia veche.

ACTUALIZARE: Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu infirmă informația depistării lui Zuleam în SUA. De altfel, nu este pentru prima dată când autoritățile române infirmă informații pe surse iar apoi le confirmă oficial, la presiunea opiniei publice.

„În legatură cu cel de-al treilea inculpat din cazul Krainer comunicăm că nu a fost identificat în SUA.” a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Ultimul meci acasă pentru CSC Șelimbăr

EDITORIAL: Anul de cotitură pentru Sibiu