spot_img
11.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Cadouri și colinde de Crăciun, la Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Pacienții și angajații Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu au fost colindați astăzi, 21 decembrie, de Organizația Tinerilor Sibiu (OTS), de solista Victorina Stan și de membrii Sindicatului TESA Sibiu, unitatea sanitară fiind împodobită pentru sărbători.


Astfel, holurile spitalului au răsunat în acorduri de „Leru-i ler” și „Florile Dalbe”, colindătorii aducând și în acest an minunata veste a Nașterii Domnului Iisus Hristos.

„A devenit, iată, o tradiție, ca înainte de Crăciun, în spitalul nostru să aibă loc acțiuni caritabile și concerte de colinde. Ne bucurăm că putem să le oferim pacienților noștri astfel de surprize, care desigur ca sunt binevenite, atmosfera de sărbătoare pe care o creăm având menirea de a le ridica moralul și de a le aduce o bucurie în suflet, în perioada Sărbătorilor de Iarnă”, spune Cristian Roman, Manager Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu.

La final, atât pacienții, cât și personalul spitalului au primit cadouri oferite de Sindicatul TESA Sibiu, datorită donațiilor obținute de la oamenii cu suflet mare.

Sindicatul TESA Sibiu mulțumește și pe această cale sponsorilor care au adus un plus de bucurie în cadrul celea de-a VI-a ediții a evenimentelor intitulate „Dar din dar se face Rai”, organizate cu ocazia Crăciunului:
Boromir, Scandia Food, Albalact, Tarpi, Simpa, Deko Rame, Sitemani, Carrefour România, Senic, Ama Fruct.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă