spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Peste 80% dintre mașinile BMW din România, implicate cel puțin o dată într-un accident

Știri din Județ

Publicitate

Lovitură de imagine pentru posesorii de autoturisme marca BMW! Conform unui recent studiu, această marcă auto este pe primul loc la daune înregistrate. Să conduci un BMW, acum vreo 15 ani, te obliga la o anumită conduită socială și în trafic. O dată cu ieftinirea lor, s-a produs și cumpărarea masivă, doar pentru imagine. Acest lucru a introdus în circuit zeci de șoferi începători sau teribiliști.


80,3% dintre toate BMW-urile din România care au fost verificate pe carVertical au suferit avarii în trecut. Și clasamentul arată așa: BMW 80,3%, iHonda (79,3%), Hyundai (71,1%), Porsche (69,6%) și Mitsubishi (68,5%). Astfel, 4 din 5 mașini BMW au fost implicate în accidente rutiere. Acest lucru nu este valabil doar în România, ci și în alte țări din întreaga lume.

„BMW este o marcă de automobile foarte căutată, dar în ciuda faptului că vorbim despre un producător de vehicule de lux, modelele mai vechi și mai accesibile ca preț sunt adesea achiziționate de șoferi tineri, fără experiență. De asemenea, conform companiilor de asigurări, șoferii BMW sunt mai predispuși să-și asume riscuri atunci când conduc. Așadar, nu este de mirare de ce se află în fruntea listei mărcilor de mașini cu cele mai frecvente daune”, explică Matas Buzelis, expert auto și șeful departamentului de comunicații al carVertical.

Mașinile Alfa Romeo din România sunt cel mai puțin avariate – doar 42,5% din toate vehiculele verificate pe carVertical au fost avariate. Renault (44,6%), Jeep (45,6%), Peugeot (46,4%) și Nissan (46,5%) au procentaje asemănătoare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă