spot_img
7.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Ziua îndrăgostiți, noaptea dezlănțuiți! Au petrecut noaptea în arest

Știri din Județ

Publicitate

Cuplul sibian, devenit viral peste noapte, respectiv o tânără în vârstă de 19 ani și iubitul acesteia în vârstă de 22 de ani, au mari probleme cu legea. Aceștia au împărțiți zilele trecute, în stânga și-n dreapta, pumni și picioare.


Scandalul s-a petrecut acum patru zile, atunci când, pe drumul de acces spre Troița din Șelimbăr, tinerii și-au etalat calitățile de bătăuși. Tânără domiciliată în municipiul Sibiu se numește Claudia iar iubitul acesteia, Alexandru și este domiciliat în Orlat.

Alexandru ar fi fost la volanul mașinii și ar fi efectuat mai multe derapaje controlate în apropierea unui autoturism staționat în afara părții carosabile, în care se aflau două tinere.

Foto TikTok profil public

După această ultimă manevră, dar și după un schimb de replici, șoferul ar fi coborât din autoturism, ar fi lovit cu piciorul portiera stânga a autoturismului în care se aflau cele două tinere, moment în care pasagera din autoturismul condus de tânăr ar fi coborât și ea din mașină, ar fi deschis portiera stânga față a mașinii staționate și ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele conducătoarei auto.

Cuplul, plin de nervi și adrenalină, observând că șoferul unui alt autoturism ar fi fotografiat mașina în care se aflau cei doi tineri. Acest lucru l-ar fi determinat pe șofer să urmărească autoturismul în care se afla persoana care i-a fotografiat, blocându-l în apropierea sensului giratoriu din intersecția străzii Rahova cu Bulevardul Mihai Viteazu.

Aici, atât șoferul, cât și tânăra care îl însoțea l-ar fi forțat pe celălalt șofer să iasă din autoturism lovindu-l cu pumnii și picioarele, victima fiind salvată de mai multe persoane, martore la acest incident.

În urma plângerilor depuse la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, polițiștii au deschis dosare penale, iar ca urmare a administrării probatoriului în cauză, s-a luat măsura reținerii celor două persoane pentru 24 de ore.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă