spot_img
7.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Echipa Galbenă a început anul 2024 cu „șorțurile carității”: Voluntarii au servit copiii fără posibilități

Știri din Județ

Publicitate

2023 a fost un plin pentru Echipa Galbenă. Sutele de acțiuni le-au umplut nu doar agendele, ci și sufletele. Mica familie în care se află voluntarii Echipei Galbene, de mai bine de patru ani, s-a mobilizat exemplar și au reușit să ajungă peste tot pe unde au fost solicitați. Și anul acesta, voluntarii și-au pus „șorțurile carității„ și i-au servit pe copiii din comunitatea Turnisor si Boița.


„Nu este puțin lucru. Bucuria de a face bine și de a vedea oamenii fericiți ne-a dat forță și ne-a motivat să fim tot mai prezenți în viața comunității. Noi credem că am reușit și vrem ca acest an să fie unul la fel de plin, dacă nu mai plin de acțiuni, decât cel care abia s-a încheiat.” – transmit voluntarii Echipei Galbene.

Echipa Galbenă a început anul 2024 în forță, cu o acțiune pe care au făcut-o în fiecare an. Și-au pus șorțurile carității și împreună cu doamna ministru Raluca Turcan și doamna președinte a CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, au servit 25 de copii provenind din comunitatea Turnisor si Boița.

Pizza, paste ,sucuri și pachetele cu dulciuri ,sunt doar câteva dintre preferințele, pe care ne-am bucurat să le oferim astazi, într-o atmosferă caldă și prietenoasă.

Micii noștri prieteni au fost foarte încântați, cu atât mai mult cu cât, unii dintre ei poate nu posibilitatea să iasă foarte des în oraș, cu prietenii. Am vrut să fie un cadou de început de an, dar și o promisiune că vom continua să le fim alături. Ne bucurăm că reacțiile lor au fost pe măsura dăruirii noastre.

Servim prin caritate și credem în solidaritate. Ne măsurăm cu alții doar prin fapte și prin ceea ce lăsăm bun în urma noastră. Dacă un strop de fericire a atins sufletul aproapelui pe care l-am ajutat atunci când a avut nevoie, înseamnă că misiunea noastră a fost una de succes„ – au transmis voluntarii Echipei Galbene.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă