spot_img
7.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Noi proteste la Sibiu. De această dată, LA PAS!

Știri din Județ

Publicitate

Sibienii și nu numai, au de gând să protesteze pașnic, zilele viitoare, pe mai multe străzi din municipiul Sibiu. De această dată, LA PAS!


Astfel, începând cu vineri, 26 ianuarie, în intervalul 17:00 – 21:00, oamenii care rezonează cu următoarele cauze, sunt invitați să se alăture coloanei. Protestul este avizat până în data de 04.02.2024 iar printre nemulțumiri se numără următoarele: impozitarea tichetelor de masă și a voucherelor de vacanță; impozitarea concediului medical; măsurile fiscale luate în ultima perioadă, inclusiv cele pentru PFA și microinterprinderi; deducerea salarială să fie mai mare; să fie mărită alocația copiilor de peste vârsta de 2 ani; terapiile copiilor cu nevoi speciale să fie decontate în totalitate de C.A.S; impozitarea indemnizației pentru creșterea copilului; T.V.A-ul mărit; lipsa beneficiilor în urma cotizării la C.A.S; pensiile speciale care sunt neconstituționale, dar și accizele la carburanți și zahăr.

Organizatorii fac precizarea că această acțiune civică nu are nici o culoare politică.

Traseul manifestanților este următorul: strada Semaforului – strada Rahovei, Bulevardul Mihai Viteazu – Calea Dumbrăvii – Piața Unirii – Bulevardul Corneliu Coposu și o oprire în Piața Mare din Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă