8.1 C
Sibiu
joi, 22 februarie, 2024

Întâlnire a echipelor de robotică la la sediul Primăriei Municipiului Mediaș

Știri din Județ

În urma invitației adresate de către primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman, echipele medieșene de robotică The Resistance și Code Warriors, reprezentând Liceul Teoretic „Roth – Oberth“, au participat joi, 25 ianuarie 2024, la o întâlnire desfășurată la sediul municipalității. Elevii au fost însoțiți de către coordonatorii celor două echipe și au prezentat roboții pe care i-au construit, cu care au participat la recentele concursuri desfășurate în localitatea Beclean.  


Cu sprijinul Primăriei Municipiului Mediaș, cele două echipe de robotică ale Liceului „Roth – Oberth“, alături de echipele reprezentând Colegiul Școala Națională de Gaz (SNG) și Liceul „Axente Sever“ vor lua parte în perioada 9 – 11 februarie 2024 la Competiția Regională First Tech Challenge, la Cluj Napoca, alături de echipe din întreaga țară. Etapa națională a competiției se va desfășura în perioada 22 – 24 martie 2024.

„În acest moment, în municipiul Mediaș sunt patru echipe de robotică, două echipe la liceul Roth – Oberth, o echipă la Colegiul SNG și o echipă la Liceul Axente Sever. Toate aceste echipe vor avea susținerea administrației publice locale pentru a participa la toate concursurile pe care le au pe parcursul anului 2024. Eu nu pot decât să îi felicit pe acești tineri, pentru bucuriile pe care ni le aduc și să îi asigur de faptul că în mine vor avea un partener constant“, a declarat primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Invertorul de panouri fotovoltaice Fronius