spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

DEZVĂLUIRI: Primăria Sibiu a contractat de la aceeași firmă mai multe garduri de școli și grădinițe – supra-evaluate

Știri din Județ

Publicitate

După ce săptămâna aceasta, SIBIU INDEPENDENT a dezvăluit că Primăria Sibiu a plătit 400.000 de lei pentru un gard construit la Școala nr. 11 din cartierul Gușterița, au apărut informații care arată că Primăria a contractat aceeași firmă în ultimii doi ani pentru mai multe garduri la unități școlare. Astăzi vă prezentăm gardul Grădiniței nr. 33 din Aleea Artileriștilor. Acesta a fost realizat în toamna lui 2022, cu peste 44.000 de euro (cu TVA).


După ce sute de oameni au comentat acid la adresa Primăriei Sibiu, când au aflat că s-au chletuit 80.000 de euro pe câțiva metri de gard la Școala 11 din cartierul Gușterița, au început să ne parvină tot mai multe informații pe subiect. Am publicat reacția directoarei adjuncte a școlii respective, Cătălina Dumitrean, care a arătat că Primăria Sibiu nu a asfaltat și curtea unde se joacă copiii. Curtea este acum o mare groapă de noroi.

Aceeași firmă, are se pare abonament la gardurile Primăriei Sibiu

O cercetare pe siteul de licitații SEAP, arată că firma Starcloud Design Studio Srl care a primit contractul de 80.000 de euro pentru gardul Școlii nr. 11, a mai primit și alte contracte, mai ales pentru garduri de unități de învățământ. Toate oferite direct de Primăria Sibiu.

Printre acestea am găsit în 2022, septembrie o lucrare de modernizare a gardului Grădiniței nr. 33 din Sibiu, Aleea Artileriștilor. Imaginile ne arată clar că este vorba de o lucrare minimală: o săpătură de mică adâncime pentru o bază de beton mică, stâlpi de metal și panouri de gard din comerț. Costul lucrării: 44.500 de euro! Cu tot cu TVA. Fără TVA, lucrarea a fost 186.000 de lei.

Așa se lucra în octombrie 2022 la noul gard al Grădiniței 33 din Sibiu
Publicitate

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului