spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Șofer Tursib bătut de un călător. A intervenit Poliția Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Situație riscantă produsă în traficul rutier sibian. Șoferul unui autobuz Tursib a fost agresat chiar în timp ce conducea prin sensul giratoriu de lângă blocul plombă.

Publicitate

Conform surselor Sibiu Independent, ieri, în jurul amiezii, șoferul a fost lovit în zona feței de către un călător, chiar în timp ce conducea prin traficul sibian. Acest eveniment rutier se puteau transforma cu un accident dacă în urma loviturilor șoferul pierdea controlul direcției de deplasare. În urma agresiunii, șoferul având fața plină de sânge, a sunat de urgență la 112. La fața locului a ajuns un echipaj de Poliție și cel mai probabil șoferul urmează să depună plângere pentru agresiune.

Ce spune Inspectoratul Județean de Poliție SIBIU

La data de 19 februarie, în jurul orei 09:00, prin apel 112, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Urbană Sibiu au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unei stări conflictuale între două persoane, pe Calea Dumbrăvii din municipiul Sibiu. La locul incidentului semnalat polițiștii au constatat că între șoferul unui mijloc de transport în comun și un pasager, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi izbucnit un conflict care a degenerat în agresiuni fizice reciproce, fără a fi nevoie de intervenția echipajelor medicale. În cauză, la nivelul Secției de Poliție Urbană Sibiu, s-au înregistrat două plângeri care fac obiectul a două dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Compania TURSIB confirmă incidentul

„In legatura cu incidentul la care faceti referire, precizam ca intr-adevar in cursul zilei de ieri, 19 februarie 2024, un conducator auto  Tursib afla la volanul unui minibus electric de pe traseul 3 a fost implicat intr-un incident cu un calator. Soferul Tursib in cauza a sunat conform procedurii la 112 si a anuntat organele competente.  Acestia se vor ocupa in continuare de investigarea cazului si vor dispune masurile care se impun.” au transmis reprezentanții Tursib

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune