spot_img
13.1 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

PeFoc, compania sibiană care exportă în peste 30 de țări (P)

Știri din Județ

Publicitate

Sibiu, un oraș impregnat de istorie, găzduiește una dintre cele mai dinamice companii de export din România: PEFOC.ro. 

Publicitate

Cu un renume consolidat pe piața internă prin experienta in seminee pe lemne, această companie s-a remarcat și prin expansiunea pe piețele internaționale, exportând seminee electrice sub brand-ul TAGU, în peste 30 de țări din întreaga lume.

Progetto Fuoco 

Participarea la evenimente internaționale de prestigiu a fost una dintre scopurile companiei PEFOC, pentru a-si îmbunătăți continuu performanțele. Unul dintre aceste evenimente notabile este Progetto Fuoco, desfășurat în perioada 28 februarie – 4 martie, unde compania esteprezenta cu produse inovatoare și cu o calitate de necontestat. Progetto Fuoco, un târg de referință în domeniul industriei termice, a oferit PEFOC o platformă de expunere pentru a se prezenta în fața unui public internațional avizat.

În cadrul acestui eveniment, PEFOC dorește să-și mențină angajamentul față de excelență și inovație prin prezentarea unor soluții avansate de încălzire, adaptate cerințelor specifice ale diferitelor piețe internaționale.

Gama de seminee electrice TAGU 

Pe lângă gama sa diversificată de produse termice, PEFOC se remarcă și prin gama de produse decorative, precum semineele electrice TAGU. Aceste produse termice reprezintă o inovație semnificativă în domeniul încălzirii, oferind eficiență energetică, siguranță și confort în utilizare. Dacă dorești instalarea unui focar semineu electric de calitate sau incorporarea unuia in spațiul interior al locuintei, TAGU îți oferă diferite materiale din care poți alege, care sa se potrivească cu designul locuinței tale!

Semineele TAGU sunt rezultatul cercetării intensive și al dezvoltării tehnologice continue desfășurate de echipa de ingineri și specialiști. Cu o gamă largă de produse adaptate diferitelor nevoi și cerințe, TAGU a câștigat rapid încrederea și aprecierea clienților din întreaga lume.

PEFOC nu distribuie doar produse termice de înaltă calitate, ci si dispozitive de gatit, precum gratar de gradina, în plus, nu lipsesc serviciile de consultanță și asistență tehnică personalizată, consolidând astfel relația de încredere cu clienții. Această abordare orientată spre client și orientată spre soluții a fost cheia succesului în extinderea pe piețele internaționale și în consolidarea poziției de lider a companiei în domeniul termic.

PEFOC este un exemplu clar al potențialului și capacității companiilor românești de a-și extinde cu succes activitatea pe plan internațional. Cu inovație, calitate și angajament față de excelență, această companie sibiană continuă să își consolideze poziția de lider pe piața de produse termice.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!