spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Prim-procurorul Dancu Bogdan, noi detalii despre cazul Kreiner

Știri din Județ

Publicitate

În cadrul unei conferințe de presă, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Dancu Bogdan a transmis câteva informații noi cu privire la cazul omul de afaceri ucis în propria vilă din Sibiu.


Conform acestuia, pe baza unor dovezi solide s-a dedus faptul că cei trei suspecți au mai dat alte spargeri în județul Dolj, scăpând neprinși. O altă informație binevenită pentru opinia publică este că, după data de 8 martie, autoritățile din Mare Britanie vor stabili dacă suspectul Minae Marian Cristian va fi extrădat. Acesta ar fi invocat măsurile dure din închisorile din România. Ca răspuns, autoritățile române au depus la dosarul internațional de cercetare, dovezi despre condițiile de detenție, care corespund cu rio standardelor internaționale. Astfel, după 8 martie, dacă nu mai intervin alte impedimente, suspectul Minae Marian Cristian ar ajunge în România în jurul datei de 18 martie.

Mai sunt foarte multe probe de analizat, multe piste de reverificat, dar și martori de reaudiat. În total, peste 10 martori importanți din dosar au oferit detalii importante pentru avansare anchetei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă