spot_img
7.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Vizită de 1 Martie la vârstnicii din Unitatea de Asistență Medico-Socială din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Toate persoanele vârstnice beneficiare ale Unității de Asistență Medico-Socială din Sibiu ce funcționează sub denumirea de Cămin Spital, au fost vizitate vineri, 1 martie 2024, de către reprezentanții Departamentului Social-filantropic al Arhiepiscopiei Sibiului.


Activitatea se încadrează în campania ”Bătrânii, comoara noastră!” și a fost derulată în parteneriat cu Liceul de Industrie Alimentară ”Terezianum„ și Liceul ”Avram Iancu” din Sibiu. Cu ocazia aceasta s-a dorit și marcarea ”Anului omagial al pastorației și îngrijirii bolnavilor” și „Anul comemorativ al tuturor Sfinților tămăduitori fără de arginți”. Campania ”Bătrânii comoara noastră!” a luat ființă în anul 2013 și s-au bucurat de sprijinul ei peste 1.800 de persoane vârstnice prin intermediul a peste 30 de ediții bianuale.  

Reprezentanții elevilor care i-au însoțit  pe cei ai arhiepiscopiei au fost: Cornelia Popa și Ciprian Spătaru– profesori coordonatori ai celor două instituții școlare menționate. Persoanele vârstnice bolnave vizitate au primit din partea organizatorilor flori, mărțișoare, fructe și produse de patiserie.

SURSA: Mitropolia-ardealului.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă