spot_img
16.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

A fost stabilită data pentru următorul meci al echipei BC CSU Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Federația Română de Baschet și deținătorii de drepturi TV au stabilit programul etapei în play-off-ul ligii naționale de baschet. Partida BC CSU Sibiu – Dinamo se va juca luni 11 martie, de la ora 19.00, la Sala Transilvania.


După înfrângerea suferită în fața formației Rapid, în partida disputată marți la Sala Transilvania, BC CSU Sibiu are ocazia să se revanșeze în fața fanilor. Luni, de la ora 19.00, sibienii vor întâlni pe teren propriu pe Dinamo. În acest moment, CSU Sibiu se află pe poziția a cincea a clasamentului cu 17 puncte (5 victorii și șapte înfrângeri), în timp ce dinamoviștii ocupă ultimul loc în play-off, cu 15 puncte (3 victorii și șapte înfrângeri). De această dată televiziunile de sport au decis să nu transmită în direct jocul de la Sibiu, astfel că fanii sibienii au posibilitatea să urmărească jocul doar la Sala Transilvania sau pe canalul de youtube al Federației Române de Baschet.

Biletele de intrare la meci costă 30 de lei și pot fi achiziționate de pe linkul https://www.bilete.ro/ sau de la casele de bilete ale Sălii Transilvania.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă