spot_img
6.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja – reacție în scandalul USR-Zimța: Oare ce poate să facă un primar independent, care a fost mereu consilierul contra?

Știri din Județ

Publicitate

Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja a reacționat pentru SIBIU INDEPENDENT pe tema scandalului între USR și consiliera locală Elena Zimța. După ce aceasta și-a dat demisia din USR a anunțat că va candida independent.


Huja i-a transmis succes, dar a adresat și o întrebare: „Oare ce poate să facă un primar independent, care a fost mereu consilierul contra? Doamna Zimța s-a opus în mandatul său de consilier local la toate marile proiecte și inițiative ale Primăriei Cisnădie: terenuri pentru tineri, școală și grădiniță în Cartierul Arhitecților, terenuri de tenis și altele. Dar în România oricine poate să candideze la primar și să facă plângeri penale”.

Intervenția primarului Huja vine în contextul în care astăzi, liderul USR Sibiu, Adrian Echert a declarat că Zimța și alți candidați independenți ca ea sunt „iepuri” pentru primarii în funcție.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă