spot_img
21.2 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

CSC Șelimbăr a remizat într-un meci fără ocazii clare de gol

Știri din Județ

Publicitate

CSC Șelimbăr a obținut un punct din deplasarea de la Buzău. În clasamentul play-off-ului, pe primul loc se află Unirea Slobozia 46p, urmată de CSC Șelimbăr 44p, Corvinul 42p, Gloria Buzău 37p, Csikszereda 36p, Mioveni 35p. Luni, de la ora 17.30, CSC Șelimbăr va juca în deplasare cu CS Mioveni.

Publicitate

Meci fără ocazii clare de gol și cu un rezultat normal, joi seara, în liga secundă de fotbal. Gloria Buzău-CSC Șelimbăr s-a terminat cu scorul de 0-0. CSC Șelimbăr a disputat joi seara partida din cadul etapei a doua a play-off-ul ligii secunde. Pe stadionul Gloria, în prezența a 2000 de spectatori, cele două echipe au oferit un joc încâlcit, în care singurele situații de poartă au venit după faze fixe.


GLORIA Buzău: Greab-Ferraresso, Dandea, Dabrosavlevici, Sălceanu – Prejmerean, Akhmatov, Perianu, Rădulescu-Dumitrașcu, Chică-Roșă. CSC Șelimbăr: Roșca-Mitea, Palmeș, Natea-Gâț, Panos, Ayine, Rotund, Moussinga, Monea-Schieb. La centru a fost Claudiu Marcu-Constanța, ajutat de Răzvan Tudor-București și Roxana Ivanov -Giurgiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri