spot_img
20.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Misiune economică a Asociatiei Regale olandeze de prelucrare metalica “Metaalunie” în Romania, la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate
În organizarea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu în parteneriat cu Federația  Patronală din Industria Construcțiilor de Masini  (FEPA-CM) și compania olandeză First Class Bussines Travel, cu sprijinul Biroului de promovare comercial-economică de la Haga,în perioada 7-13 Aprliie a avut loc o misiune economică în Romania, respectiv la Bucuresti, Brasov și Sibiu, a Asociatiei Regale olandeze de prelucrare metalică Metaalunie .

După vizita oficială la Ambasada Olandei și Camera de Comert Olandeza Română (NRCC), delegația a vizitat compania CSC Transmetal și s-a deplasat la Brasov unde a efectuat vizite la companiile Antemie și Laromet urmat de o intalnire B2B cu membrii FEPA.

Publicitate

În cele două zile petrecute în județul Sibiu, delegația a vizitat noul sediu al C.C.I.A. Sibiu, companiile Compa, Retrasib, Fritzmeier și Thimm Packaging la Sibiu, respectiv Forza și Aterm în Municipiul Medias. Pentru discuții pe domeniul prelucrării metalice între companii a fost organizat un B2B la Hotel Hilton în Sibiu unde au participat membrii Camerei și companii interesate.

Deplasările delegației din Olanda au inclus vizite la Castelul Bran pentru o experienta inedită și la Castelul Bethlen-Haller pentru o degustare organizată la compania Jidvei.

Reprezentantul Asociației Regale Metaalunie care are peste 15.000 de membrii în Olanda, Philippe Hondelink a fost invitat să semneze în Cartea de Onoare originală de acum aproape 100 de ani a C.C.I.A. Sibiu și a specificat în numele antreprenorilor prezenți: “ Multumim pentru calda primire la Sibiu și mulțumim pentru tot ajutorul dat de Camera de Comerț, Industrie și Agriculturâ Sibiu de a face această vizită de neuitat și un real succes. Colaborarea începe cu o primă intâlnire. Mulțumim pentru această oportunitate!” 

Mulțumim pe această cale tuturor partenerilor, membrilor și colaboratorilor care au facut posibilă această actiune de succes a mediului de afaceri!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer