spot_img
20.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Proprietara florăriei din Sibiu: „Aici a fost o mână criminală!”

Știri din Județ

Publicitate
Proprietara florăriei din Sibiu, făcută scrum azi noapte, nu este de acord cu constatarea ISU Sibiu și reclamă o mână criminală. Pompierii au concis faptul că focul a pornit în urma unui scurtcircuit.

De nouă ani de zile, de când și-a deschis propria afacere cu flori, doamna Simona a avut parte numai de probleme. A avut nenumărate furturi, dar și vandalizări repetate. Tocmai de aceea nu este de acord cu constatarea ISU Sibiu, pentru că în cort nu exista branșament electric, ci doar câteva lămpi led alimentate de la un panou solar, însă nefuncționale de azi iarnă. Mai mult, proprietara florăriei a declarat pentru ziarul Sibiu Independent faptul că acum câteva zile, a găsit scris pe laterala cortului, cuvântul: „ARDE”. A dat vina pe niște copii, nu a depus plângere și a ignorat mesajul. Însă azi noapte la ora 02:30 toată afacerea s-a făcut scrum.

Publicitate
Proprietara florăriei nu este de acord cu decizia ISU SIBIU și acuză o mână criminală

Șocată și supărată de faptul că singura metodă prin care își câștiga existența s-a făcut scrum, proprietara florăriei roagă autoritățile competente să investigheze mai atent cazul și să verifice camerele de supraveghere. Mai ales că există indicii cu privire la modul în care s-a propagat focul, total atipic cu un scurtcircuit.

„De ce nu s-a aprins ziua? Panoul solar nu era conectat de azi iarnă. A dat cu benzină în spatele cortului, ca să evite camera din giratoriu. De 9 ani am doar probleme din cauza concurenței. Am avut mesaj de amenințare cu „ARDE” și uite, chiar a ars. Toată munca mea este scrum! Poliția ridică din umeri și zice că ei se iau după ISU. Păi eu reclam faptul că i-au dat foc intenționat! Să verifice camerele de supraveghere, martori, orice!” ne-a declarat doamna Simona

Ce spune ISU SIBIU:

„Azi-noapte în jurul orei 02:30, pompierii sibieni au intervenit cu o autospecială de stingere la intersecția dintre străzile Rahovei și Mihai Viteazu pentru stingerea unui incendiu la un chioșc de flori. La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la chioșcul de flori care avea o suprafață de aproximativ 15 mp. Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit produs la un cablu electric neizolat corespunzător față de materialele plastice.” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Slt. Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer