spot_img
7.2 C
Sibiu
luni, 06 mai, 2024
spot_img

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

Știri din Județ

Publicitate

Indiferent daca alegerea unei rochii de ocazie este ceva simplu sau complicat pentru tine, cu siguranta acest articol iti va fi extrem de util. Iti vom prezenta in continuare greselile care trebuie evitate in alegerea unei tinute pentru un eveniment special. Asadar, pentru a face o alegere impecabila, tine cont de sfaturile de mai jos.

Publicitate

Nu iti iei masurile corecte

O greseala comuna in alegerea unei rochii de seara este faptul ca nu iti iei masurile corecte atunci cand mergi la cumparaturi sau decizi sa comanzi online. Este important de stiut faptul ca masurile siluetei tale variaza de la o saptamana la alta, motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca iti trebuie aceeasi marime de fiecare data cand achizitionezi o tinuta dintr-o gama variata de rochii de ocazie. Asadar, ia-ti cateva minute pentru a-ti lua masurile astfel incat sa faci cea mai buna alegere.

Nu tii cont de tipul siluetei tale

Fiecare femeie in parte este diferita si asta inseamna ca rochia de ocazie trebuie intotdeauna aleasa in functie de forma corpului. Prin urmare, descopera ce tip de corp ai, daca inca nu ai facut asta pana acum. De exemplu, ai un corp de tip para, cu umeri ingusti, bust mic si solduri late? Ai un corp de tip mar, cu forme voluptoase atat in partea de sus cat si in partea de jos a corpului, fara o talie bine definita? Sau, poate ca ai o silueta de tip clepsidra. In momentul in care ai decis ce tip de corp ai, te poti documenta cu privire la care sunt rochiile cele mai potrivite pentru silueta ta.

Alegi o rochie doar pentru ca este la moda

Nu intotdeauna ceea ce este la moda ne vine si bine. Acesta este un detaliu extrem de important pe care nu trebuie sa il ignori sub nici o forma daca vrei sa alegi cea mai potrivita rochie de ocazie pentru tine. Uneori se poate intampla sa ne vina bine si o rochie la moda, insa nu intotdeauna. Prin urmare, ceea ce trebuie sa faci este sa probezi mai multe tipuri de rochii elegante pana o vei descoperi pe cea care iti va evidentia silueta in cel mai frumos mod posibil. Retine ca atunci cand porti rochia potrivita te simti extraordinar de bine in pielea ta si debordezi de feminitate si frumusete.

Nu alegi rochia in functie de dress code-ul evenimentului

Nu toate evenimentele au un dress-code, insa daca acesta exista, atunci este obligatoriu sa tii cont de el. Este adevarat ca exista si exceptii, cum ar fi anumite rochii elegante care pot fi purtate cu anumite tipuri de accesorii, atat la evenimente de tip cocktail cat si la evenimente formale. Daca exista un dress code care impune o anumita culoare de rochie, atunci te poti juca cu accesoriile pentru a adauga un plus de atractivitate si nota personala intregii tinute. Prin urmare, ca si respect fata de organizatorii evenimentului, asigura-te ca respecti dress code-ul impus de acestia.

Nu alegi accesoriile potrivite

Accesoriile sunt la fel de importante ca si rochia de ocazie de la JojoFashion pe care o alegi. Daca acestea nu sunt corect alese, atunci vor crea un aspect dezechilibrat si nu te vei simti deloc in largul tau. Alege intotdeauna accesoriile dupa ce ti-ai cumparat rochia. Daca aceasta are multe detalii sau o nuanta foarte aprinsa, atunci va trebui sa alegi accesorii fine, simple, si care sa iasa cat mai putin in evidenta. In aceasta situatie, rochia este in centrul atentiei si asa trebuie sa ramana. Pe de alta parte, daca rochia este simpla, atunci vei reusi sa ii dai o nota aparte cu accesorii mai deosebite, mai iesite din comun si chiar masive.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Meniu festiv și Paști la Spitalul TBC Sibiu

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ