spot_img
19.1 C
Sibiu
luni, 20 mai, 2024
spot_img

FOTO REPORTAJ: Putem pleca? Nu! – inaugurarea electorală a Bazei Sportive Obor cu primarul Astrid Fodor

Știri din Județ

Publicitate

În prima zi de campanie electorală, primarul Astrid Fodor a tăiat panglica la noua Bază Sportivă din spatele Târgului Obor. Accesul se face pietonal prin skate-park. Inaugurarea s-a făcut în prezența a sute de copii și părinți aduși de la diferite cluburi locale. Dar și jucători profesioniști sau amatori seniori de la baschet, volei, fotbal, tenis.

Publicitate

Primarul Astrid Fodor a venit cu noul viceprimar Helmut Lerner și cohorta de consilieri locali FDGR. Consilierii locali de la restul partidelor nu au fost văzuți, deși proiectul a fost aprobat pentru implementare de Consiliul Local. A venit, însă, Cristian Marinescu, contra-candidat la Primăria Sibiu și și-a făcut poze cu familia și primarul Astrid Fodor, cu care s-a și îmbrățișat. Câțiva cetățeni aflați în apropierea lor au și comentat: „Ui la ei ce rivali sunt, aici se pupă, la televizor se înjură”.

Rivali în alegeri, prieteni la poze și nu numai. Astrid Fodor l-a numit de curând pe Cristian Marinescu în consiliul de administrație Tursib
Fotografiile au fost la mare căutare. Aici primarul Astrid Fodor pozată în rama special creată. Această ramă este ținută de viceprimarul Helmut Lerner (stânga) și de consilierul local Alexander Guib (dreapta), de mulți considerat urmașul pe care Astrid Fodor și-l dorește la Primăria Sibiu

Primarul Astrid Fodor a făcut turul fiecărui teren și s-a pozat cu mulți copiii, dar și echipele sportive invitate. După poza cu baschetbaliștii de la CSU, profesioniștii au plecat rapid spre ieșire. Un sportiv mai fricos a întrebat un oficial CSU: „Putem pleca?” Răspunsul a venit sec: Nu, mai trebuie să stați. Ceilalți jucători, majoritatea străini, au plecat rapid chit că oficialii CSU îi tot strigau. Dar au dat și autografe și au făcut poze cu copii. Dar și cu Astrid Fodor, care nu a ratat niciun doritor de fotografii cu ea.

Jurnaliștii locali au cam lipsit de la eveniment. Însă cei angajați de Primărie să fotografieze și filmeze au regizat atent fiecare poză de grup

Prin periplul ei pe la terenuri, Astrid Fodor a dat de Marius Vecerdea, patron de club de tenis și finul președintelui Iohannis. Ea s-a întreținut separat cu acesta câteva minute.

Primarul Astrid Fodor a avut o conversație serioasă și ferită cu Marius Vecerdea, finul președintelui Iohannis. Ea a primit și un telefon important în timpul evenimentului.

Maestru de ceremonii a fost Nicolle Stănese. Ea mai făcea unele anunțuri la microfon. Dar hărmălaia era maximă peste muzica pusă la difuzoare de un DJ, datorită copiilor care umpeau terenurile. Sutele de copii au venit însoțiți de părinți cu mașinile personale. Ceea ce a creat ambuteiaje mai mari decât de obicei la ora respectivă la ieșirea din Sibiu spre Mediaș. Noroc că a fost deschis și Târgul Obor pe post de parcare. Deși Primăria Sibiu anunța că invită sibienii să vină cu autobuzul și bicicletele, cele din urmă erau vreo 15 parcate. Restul au ales mașina personală.

Primarul Astrid Fodor s-a fotografiat cu Nicolle Stănese

La capitoul îmbrăcăminte, copiii au venit îmbrăcați de sport. Firesc, pentru că pentru asta sunt terenurile. Primarul Astrid Fodor a ales o ținută sobră, la fel ca și consilierii FDGR. Costumele acestora îi făceau vizibili când treceau în grup printre grupurile de copii.

Deși în taior și pantofi cu mic toc, primarul Astrid Fodor a dat câteva pase cu mingea cu o echipă de juniori

Terenurile de sport au costat 2,5 milioane de euro și au avut întârzieri în execuție. SIBIU INDEPENDENT a publicat o anchetă pe această temă. (CITIȚI AICI)

Accesul la terenul de fotbal este contra cost: 2000 de lei pe meci și 600 de lei pe ora de antrenament. La restul terenurilor accesul este gratuit pe bază de programare online.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi zboruri directe din Sibiu cu FlyLili