21.2 C
Sibiu
duminică, 07 iulie, 2024

Sinucidere la Spitalul de Psihiatrie Sibiu. Avea doar 30 de ani!

Știri din Județ

O tânără de doar 30 de ani a fost găsită spânzurată în baia Spitalului de Psihiatrie Sibiu. Aceasta a fost internată nevoluntar, acum două săptămâni, tocmai din cauza unor dorințe suicidale.

Conform primelor date, pe fondul consumului de alcool, tânăra ar fi făcut de mai multe ori scandal în familie, fiind extrem de recalcitrantă. Apropiații au decis astfel că aceasta trebuie să primească sprijin de specialitate. Astfel, în data de 16 mai au internat-o la Spitalul de Psihiatrie Sibiu. Acum două zile, aceasta a decis să se spânzure în baia spitalului. Zona nu este monitorizată video și nici de către personalul spitalului. Medicii sosiți la fața locului au reușit totuși să-i readucă pulsul, însă aceasta a decedat la scurt timp.

„Pacienta în vârstă de 30 de ani a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu în data de 22 mai, în jurul orei 18:00, având encefalopatie hipoxică și stop cardio-respirator. Din păcate, a decedat după scurt timp”, a declarat purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu, Cristina Bălău

Publicitate
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri