18.1 C
Sibiu
duminică, 30 iunie, 2024

Vicepremierul Dan Barna: „Mulțumesc românilor și sibienilor pentru încrederea și voturile acordate Alianței Dreapta Unită, la alegerile din 9 iunie” (C.P)

Știri din Județ

Redăm mai jos declarația de presă a vicepremierului Dan Barna:

Declarație Dan Barna: „Mulțumesc românilor și sibienilor pentru încrederea și voturile acordate Alianței Dreapta Unită, la alegerile din 9 iunie. Am văzut rezultatele votului de ieri și, poate, la nivelul țării nu erau cele pe care le-am dorit sau așteptat, dar în Sibiu rezultatele sunt unele remarcabile. Dreapta Unită are patru noi primari în județul Sibiu. Îl felicit pe Mircea Orlățan noul primar din orașul Cisnădie, un profesionist care va aduce acest oraș acolo unde îi este locul, întreaga Cisnădie și Cartierul Arhitecților. Îi mulțumesc Andreei Anghel pentru lupta de ani de zile să devină un bun administrator și primar acolo la Turnu Roșu și o felicit pentru victoria remarcabilă. Îi felicit pe primarii Dreptei Unite aleși în Orlat, domnul Gheorghe Pop și în Mihăileni, domnul Cristian-Ioan Bratu, sunt doi colegi în care am toată încrederea și cărora le mulțumesc pentru campania pe care au făcut-o și pentru rezultate.

De asemenea, la Consiliul Local Sibiu, Dreapta Unită este pe locul doi, un rezultat care arată într-adevăr că există în Municipiul Sibiu acea componentă socială care înțelege importanța drumului european și a integrității luptei împotriva corupției și a seriozității. Le mulțumesc tuturor celor care susțin Alianța Dreapta Unită. Celor care au decis să ne mai predea încă patru ani de mandat PSD-ului și PNL-ului. Vă doresc înțelepciune la alegerile care urmează, parlamentare și prezidențiale. România trebuie să meargă spre Europa și trebuie să meargă spre dezvoltare. Voi încerca din mandatul de europarlamentar pe care mi l-ați acordat să ajut cât mai mult Sibiul și România”.

Publicitate
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu

Cartiere întregi din Sibiu rămase fără curent