18.1 C
Sibiu
duminică, 30 iunie, 2024

Măsuri de ordine și siguranță publică cu ocazia Festivalului Internațional de Teatru Sibiu

Știri din Județ

Începând de vineri, 21 iunie, timp de 10 zile jandarmii din cadrul Grupării Mobile Brașov împreună cu jandarmii și polițiștii sibieni vor fi prezenți la unul din cele mai importante festivaluri din lume-Festivalul Internațional de Teatru din Sibiu!


Forțele de ordine din cadrul instituțiilor se vor afla în zona de desfășurare a festivalului, având ca principală misiune siguranța tuturor participanților, așadar, având în vedere amploarea evenimentului, vor acorda o atenție deosebită locurilor unde se vor desfășura spectacole în aer liber și zonelor aglomerate.

Publicitate

Suntem prezenți pentru siguranța dumneavoastră, a tuturor celor care aleg să simtă magia FITS în Piața Mare, Piața Habermann și Pietonala Bălcescu, Piața Huet, Parcul Tineretului, Parcul Astra și Parcul Sub Arini.

Ca noutate anul acesta, ne vom afla și în cartierele orașului și în localitățile din jurul Sibiului, precum Gura Râului, Richiș, Săliște și Biertan, unde vor exista manifestări cultural-artistice din cadrul festivalului.

Jandarmeria face apel către toți cei care vor participa la evenimentele ocazionate de desfășurarea Festivalului Internațional de Teatru din Sibiu să evite implicarea în acțiuni de natură să tulbure buna desfășurare a evenimentelor și să respecte măsurile luate de organizator și indicațiile forțelor de ordine.

De asemenea, le recomandăm tuturor participanților care vor veni la festival însoțiți de copii să îi supravegheze cu mare atenție.
Vă asigurăm de toată disponibilitatea noastră și vă sfătuim să apelați cu încredere la jandarmii aflați în apropiere dacă va aflați într-o situație dificilă!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu

Cartiere întregi din Sibiu rămase fără curent