17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Bătrânii de la un Cămin din Sibiu s-au bucurat de o vizionare de film artistic

Știri din Județ

Joi, 9 iulie, vârtsnicii de la Căminul pentru Persoane Vârstnice de pe Str. George Coșbuc din Sibiu s-au bucurat de o vizionare de film artistic, organizată în colaborare cu Biblioteca ASTRA, Compartimentul Arte. Dotarea cu echipamentele de proiecție filme a fost realizată anterior prin donație de voluntarii Echipei Galbene.

Comedia romantică „Cercul literar Jane Austen”/ „The Jane Austen Book Club” (2007) le-a adus privitorilor o doză de energie și entuziasm în rutina zilnică. Romanele cunoscutei romanciere britanice, dezbătute la clubul de lectură de cei șase protagoniști, oferă uimitoare paralelisme între viețile acestora și cele ale eroilor ficționali. Filmul explorează teme precum dragostea, relațiile interpersonale, așteptările societale și creșterea personală, reflectând natura atemporală a romanelor scriitoarei Jane Austen.

Serviciile mobile ale Bibliotecii ASTRA Sibiu susțin incluziunea socială și culturală a beneficiarilor centrelor rezidențiale prin diverse activități organizate în colaborare cu #DirecțiadeAsistențăSocială.

*

Activitățile Bibliotecii ASTRA Sibiu se desfășoară cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu