12.3 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

EXCLUSIV – Fabrica COMPA din Sibiu, implicată în producția de armament?

Știri din Județ

Recent, fabrica COMPA SA din Sibiu ar fi deschis o nouă secție ultrasecretă. Pe lângă subansamble și piese auto, fabrica ar produce și componente pentru industria de armament.

Conform surselor exclusive Sibiu Independent, în fabrica COMPA Sibiu ar exista o secție păzită intens și dotată cu cele mai noi sisteme de securitate. Aici, muncitorii ar produce tuburi (carcase) pentru obuze și rachete, dar și pentru alte tipuri de muniție grea. Cel mai probabil, după crearea tuburilor sau a componentelor proiectilelor, vor fi livrate unor fabrici de armament, cum este și cea de la Cugir. Aceleași surse au declarat faptul că accesul în această secție ar fi extrem de riguros și complicat, puțină lume având acces liber.

În cursul zilei de ieri, am cerut un punct de vedere oficial fabricii COMPA și urmează să revenim cu informații.

Armament se produce și la Mediaș, acolo unde compania Rheinmetall a preluat în februarie 2024 Automecanica Mediaș. Compania furnizează echipamente de la tancuri, mașini blindate și alte tipuri de camioane și armament către Ucraina prin intermediul Germaniei. În viitor, cei de la Rheinmetall vor deschide la Victoria și o fabrică de pulberi pentru muniție.

Publicitate

4 COMENTARII

  1. foamea asta de senzational,la compa se produce si bomba jatomica de vreo 5 ani dar voi nu ati aflat inca sa va fie rusine,deaia se plimba josanis prin toata lumea sa vanda bomba jatomica produsa de compa.ai de curul vostru cu cine va facut ziaristi

  2. Ce e rău dacă se produce ?!?! În fond este o companie care da de lucru la atâția oameni ….sunt vremuri cu Războaie la granița …Noi ca Tara ar trebui sa avem capacitatea de a produce și muniție…

  3. Asa este, confirm!
    Produce tuburi Berman cu luneta pentru pac pac cu cornete si e pazita de indieni si nepaleji ultradotati cu arcuri si prastie din lemn de ulm de ultima generatie, crescuti la umbra si udati cu lacrimi de pui de Panda.
    Nu doar atat dar transportul se face in cel mai mare secret, noaptea, pe calea aerului comprimat prin intermediul tevilor fabricii care intra in pamant si au iesire in tunelurile dacice de sub centrul vechi al burgului sibian, de unde mai apoi pleaca nu-i asa inspre campurile de lupta din Ucraina.
    Pe viitor fabrica intentioneaza sa faca si tuburi catodice pentru celebrele televizoare Diamant toate astea pentru a readuce gloria apusa a regimului claditor de marete si recunoscute infaptuiri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri