12.3 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

O mașină fără șofer a rupt un stâlp de pe strada Muncel din Sibiu

Știri din Județ

O mașină fără șofer a plecat de pe loc și s-a oprit într-un stâlp de iluminat public. Evenimentul s-a produs astăzi, în jurul orei 16:00.

Conform primelor date, incidentul rutier s-a produs pe strada Muncel din municipiul Sibiu. Acolo, o mașină neasigurată cu frâna de mână s-a deplasat de pe strada Semaforului într-o râpă de pe strada Muncel. În drumul ei, mașina a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public. Șoferul neatent este un bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani.

Conform IPJ SIBIU:„Astăzi, în jurul orei 16.00, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Cisnădie, a parcat autoturismul pe strada Vasile Aaron, în apropiere de intersecția cu strada Ștefan cel Mare, din municipiul Sibiu, a părăsit autovehiculul fără să acționeze frâna de ajutor sau să cupleze într-o treaptă de viteză, ceea ce a făcut ca autoturismul să se pună în mișcare necontrolat. Autoturismul a lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice, oprindu-se în afara părții carosabile. Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 660 de lei și 3 puncte de penalizare.” a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri