11.2 C
Sibiu
sâmbătă, 28 septembrie, 2024

Bărbat omorât de tren în Sibiu

Știri din Județ

Un nou accident mortal în cartierul Ștrand din Sibiu a avut loc ieri. Un bărbat a fost lovit de tren. Poliția investighează cazul și sunt luate în calcul mai multe variante, conform surselor SIBIU INDEPENDENT.

ACTUALIZARE:

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, pe calea ferată din zona cartierului Ștrand, în apropiere de strada Nicolae Beldeanu, a fost găsit trupul unui bărbat, cel mai probabil secționat de tren.

Persoana a fost identificată ca fiind un sibian în vârstă de 41 de ani.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele în care a survenit decesul bărbatului.

Știrea initiala:

Poliția Sibiu nu a comunicat presei oficial accidentul de tren, nici nu a răspuns solicitărilor de informații pe acest subiect.

Locul accidentului de tren în Sibiu strada Beldiceanu

Accidentul mortal a avut loc în apropierea străzii Nicolae Beldiceanu. Conform martorilor o bicicletă a rămas sprijinită de un pom din apropierea căii ferate. Victima se pare este un bărbat din Sibiu, care a lăsat în urmă un copil și soție.

Calea ferată care traversează cartierul Ștrand din Sibiu este foarte des scena multor tragedii, fie accidente sau sinucideri.

FOTO: Arhivă accident tren în cartierul Ștrand, Sibiu

Publicitate

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Medicul Liliana Coldea a fost arestată pentru 30 de zile!

FC Hermannstadt a cedat la trei goluri la Ploiești

Sibiul celebrează Noaptea Cercetătorilor