22.2 C
Sibiu
vineri, 27 septembrie, 2024

Alexandra Hudea, învingătoare la Brașov

Știri din Județ

Sportiva din Mediaș, Alexandra Hudea, și-a reluat activitatea atletică după evoluția de execpție de la Campionatul Mondial sub 20 de ani desfășurat luna trecută în Peru. Sportiva a participat duminică la a treia ediție Brașov Running Festival.


Evenimentul a fost găzduit de orașul de la poalele Tâmpei. Acest festival al alergării și alergătorilor a devenit un eveniment relevant pe harta mondială a atletismului, el găzduind singura și prima competiție de alergare pe șosea din România certificată World Athletics Elite Label, dar și unica de acest fel din zona de Sud-Est a Europei.

Alexandra Hudea a luat startul la proba de 5000 de metri la Brașov Running Festival și a trecut prima linia de sosire după 18 minute. De asemenea sportiva, elevă în clasa a XII-a a Liceului Axente Sever din Mediaș a fost mezina probei internaționale de o milă, alergând în compania unor atlete foarte bine cotate pe plan european.

”O felicităm pe sportiva de aur a Mediașului și pe antrenorul acesteia Vasile Ibășfălean pentru rezultatele deosebite pe care le-a obținut în 2024 și suntem convinși că ultimele 3 luni ale acestui an vor aduce noi performanțe naționale și internaționale pentru atleta noastră”, au transmis reprezentanții Liceului Teoretic Axente Sever din Mediaș.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

BC CSU Sibiu joacă vineri la Tg. Mureș

CSC Șelimbăr are secție de tenis

Marcel Manea este campion mondial la culturism