22.2 C
Sibiu
vineri, 27 septembrie, 2024

Proiectul “Sibiul Aleargă pe Poteci” – o inovație sportivă pentru comunitate în 2024″

Știri din Județ

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu a avut bucuria să poată organiza și desfășura proiecte si evenimente sportive, și în anul 2024, destinate sibienilor și nu numai.  Astfel, în perioada 11 iunie – 28 august, am organizat și desfășurat proiectul “Sibiul Aleargă pe Poteci”, proiect care a urmărit dezvoltarea unei atitudini pro-sport și sănătate, și la crearea unei imunități a corpului atât de necesară în aceste zile.  

Proiectul “Sibiul Alearga pe Poteci” a presupus întâlniri săptămânale, marțea și joia, în perioada 11 iunie – 28 august, prin care sibienii, și nu numai, au invitați să deprindă tainele alergarii și să alerge în grup, în locații diferite: Padurea Dumbrava din Sibiu, M-ții Cindrel – Păltiniș / Rășinari / Sibiel și Ocna Sibiului, dupa următorul program:

  • În intervalul 11 iunie – 29 august,
  • în fiecare zi de marți și joi, în parcul Sub Arini, pe potecile Padurii Dumbrava, înspre Muzeul Satului
  • În intervalul 13 iunie – 22 august, în fiecare zi de joi, în urmatoarele locații:
  • stațiunea Paltinis, sau
  • satul Sibiel, sau
  • comuna Rășinari, sau
  • satul Cisnădioara
  • În intervalul 11 iunie – 27 august, în fiecare zi de marți, între Sibiu si Ocna Sibiului, încercând să convingem cat mai multe persoane că se poate ajunge la renumita stațiune și fără a folosi propulsie mecanizată.

Putem spune că aceste alergări s-au bucurat de un real succes. Am avut alături, la fiecare din aceste acțiuni, zeci de persoane de toate vârstele și de toate profesiile, care doresc să-și mențină bunul obicei de a ieși în natură, de a face mișcare și de a se bucura de un trup sănătos.

Nu în ultimul rând dorim să mulțumim Consiliului Județean Sibiu care a cofinanțat aceste două proiecte prin Agenda Culturală și a Dezvoltării Comunității Locale 2024.

Ne revedem in 2025!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

BC CSU Sibiu joacă vineri la Tg. Mureș

CSC Șelimbăr are secție de tenis

Marcel Manea este campion mondial la culturism