3.1 C
Sibiu
miercuri, 02 octombrie, 2024

Vanessa Giangu, învingătoare la Târgu Mureș

Știri din Județ

Vanesa Giangu, elevă la Liceul Axente Sever din Mediaș și legitimată la CSS Mediaș a fost triumfătoare în crosul umanitar de la Târgu Mureș.


Sâmbătă 28 septembrie platoul Cornești din Târgu Mureș a găzduit a 8-a ediție ASCOTID Trail Race, competiție de cros organizată de Asociația Copiilor și Tinerilor Diabetici Mureș, asociație care militează pentru educarea și sprijinul copiilor cu diabet zaharat insulino dependent.

Publicitate

Între sutele de atleți de toate vârstele care au luat startul în probele crosului ASCOTID s-a aflat și Vanesa Giangu din Medias. Atleta medieșeană legitimată la CSȘ Mediaș a luat startul în proba de 10 kilometri, probă pe care a încheiat-o pe prima poziție cu timpul de 51 de minute și 4 secunde.

O felicităm pe Vanesa Giangu din clasa a X-a Instructor Sportiv pentru acest rezultat și pentru participarea la o probă sportivă care își propune să conștientizeze importanța sportului în prevenirea diabetului. ASCOTID asociază activitatea fizică și starea de sănătate, prin parcurgerea a kilometri întregi pe poteci marcate, care spre deosebire de frumusețile peisajelor de pe traseu aduc o stare de bine organismului uman”, au spus reprezentanții Liceului din Mediaș.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident grav pe autostrada A1, lângă Săliște

Alexandra Hudea a câștigat Maratonul Timișoarei

Evenimentele lunii octombrie în municipiul Mediaș