VIDEO-FOTO: Mii de oameni prezenți la deschiderea noului Mall. Primarul Astrid Fodor a tăiat panglica oficială

Publicitate

Mii de oameni au așteptat cu nerăbdare ca noul Mall din Sibiu să-și deschidă porțile. Matinalii au venit încă de la ora 9:30 ca să fie siguri că vor prinde cele mai bune reduceri. Cele mai aglomerate magazine au fost: KFC, H&M, Altex, Emag și Kaufland.

Publicitate

La inaugurarea oficială au fost prezente mai multe oficialități sibiene, printre care și Primarul Sibiului, Astrid Fodor și Președintele Consiliului Local, Daniela Câmpean.

Peste 150 de magazine și-au deschis larg porțile cu oferte atractive. Marea bucurie este primul cinema multiplex din oraș, cu 9 săli de proiecție, având o capacitate totală de 1.400 de locuri. Nici clienții care vin la shopping cu mașinile nu au fost uitați, fiind construite 1.600 de locuri de parcare.

Mall-ul nu are încă autorizație de securitate la incendiu

ISU SIBIU face următoarele precizări:

  1. „A fost emis avizul de securitate la incendiu cu numărul 460 din 23.08.2019 ;
  2. Prin adresa cu numărul 207724 din 13.11.2019 , operatorului economic i-a fost comunicat faptul că în urma verificărilor efectuate în teren s-a constatat că nu au fost realizate măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite prin avizul de securitate la incendiu , motiv pentru care recepția nu a fost admisă ;
  3. Ulterior , în aceeași zi , reprezentanții operatorului economic au depus documentele specifice obținerii autorizației de securitate la incendiu .” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Primarul Sibiului, Astrid Fodor a ținut un scurt discurs prin care a detaliat puțin istoria proiectului „Promenada Sibiu” și a adus mulțumiri dezvoltatorului.

Întrebată despre starea traficului auto, Astrid Fodor a declarat că până la finalizarea tuturor lucrărilor sunt foarte multe utilaje care blochează anumite străzi din zona mall-ului iar într-o săptămână speră ca traficul să fie mult mai fluent.

You may also like...

1 Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *