14.1 C
Sibiu
sâmbătă, 03 iunie, 2023

Spectacol de teatru și muzică metal rock la Teatru Gong

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Miercuri, 11 decembrie ora 18.00, a avut loc la Teatrul Gong din Sibiu un spectacol de teatru și muzică metal rock susținut de Compania Psihodramatis. Elevi de la diferite licee din Sibiu, multiplu medaliați la concursuri locale, regionale și naționale de teatru, uniți de pasiunea nesfârșită pentru teatru și muzică, au fost cei care au dat viață personajelor lui I. L. Caragiale și ale lui T. Mușatescu.

A fost un exercițiu de dezvoltare personală prin artă dăruit de un grup de elevi talentați unui public de toate vârstele care a făcut ca sala de teatru să pară neîncăpătoare!!! Spectacolul a fost precedat de un scurt workshop de comunicare expresivă cu publicul susținut de psihologul psihoterapeut Ioana Frunzescu, organizatoarea evenimentului.

ioana blaga
teatru sibiu
serghei frunzescu
teatru sibiu
teatru sibiu
teatru sibiu
teatru sibiu
serghei frunzescu
teatru sibiu
teatru sibiu
teatru sibiu
teatru sibiu
teatru sibiu
teatru sibiu
teatru sibiu serghei frunzescu
teatru sibiu
teatru sibiu
teatru sibiu
teatru sibiu

Din distribuție au făcut parte: Cezara Borger, Irene Drăgușin, Iulia Gîrbaciu, Alexia Marcu, Alexandra Răcean, Sinziana Șoaită, Ruxandra Șoima, Giulia Petrușca, Andreea Agapi, Flavius Dubleșu, Bogdan Rezi, Șerban Mutu, precum și elevii muzicieni – Maria Bojița și Serghei Frunzescu.

A fost un regal de teatru și muzică, o superbă declarație de dragoste adresată publicului sibian de acești tineri minunați, care se definesc și prin pasiunea lor pentru artă! Sunt în pregătire și alte spectacole de familiarizare a publicului tânăr cu dramaturgia clasică românească. Compania de dezvoltare personală prin artă Psihodramatis vă așteaptă la următoarele seri de teatru și muzică de bună calitate în 2020 !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri