spot_img
15.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Primăria Şelimbăr plăteşte pentru un brand local 8.000 de euro la o firmă abonată la Primăria Mediaş

Știri din Județ

Publicitate

Primăria comunei Şelimbăr a contractat în octombrie firma Comentis Pro Srl din Şeica Mică pentru realizarea brand-ului comunei. Suma contractată 8.000 de Euro plus TVA, prin negociere directă.

Conform descrierii din SICAP serviciile ce vor fi prestate de firma din Şeica Mică sunt: ” 1. Cercetare de brand (2 saptamani) Viziune, obiective, valori Cercetarea de piata Audit de marketing Evaluare competitie Decidenti Limbaj Redactare raport 2. Strategie de brand (1 saptamana) Clarificare Focus Idee centrală Platforma de poziționare Strategie de naming Brief creativ 3. Identitate vizuala si verbala (2 saptamani) Mesaje cheie Explorare simbolistica Naming Logo si slogan Fonturi si culoare Sunet si animatie Aplicatii Arhitectura 4. Universul brandului (1 saptamana) Viziunea brandului Tonul vocii Brand expresion boards Puncte de interactiune 5. Implementare si lansare (3 saptamani) Finalizarea implementarii Protectie de marca Implementarea arhitecturii Prezenta web Lansare interna si externa Masurabile 6. Managementul brandului (1 saptamana) Standarde de comunicare Manual de brand Integrare si supervizare Evaluare si raportare Mentenanta „

Conform acestui plan în 10 săptămâni de la semnarea contractului Şeimbărul va avea propriul brand înregistrat şi aplicat, adică prin ianuarie 2020.

Primăria Şelimbăr este cunoscută pentru dărnicia în contractelor directe cu media locală sau în investiţiile de imagine.

Firma Comentis Pro Srl este abonată la mai multe contracte directe cu Direcţia Municipală pentru cultură, sport, turism şi tineret din Primăria Mediaş, dar şi la Direcţia de Administrare a Domeniul Public Mediaş. De la ambele a obţinut anul acesta diverse contracte în valoare totală de peste 60.000 de lei. Iar anul trecut a obţinut de la Direcţiile din Primăria Mediaş contracte de peste 129.000 de lei. Firma Comentis Pro Srl este înfiinţată în 2016 şi are 2 angajaţi. Aparent firma este deţinută de Rareş Budac şi Alecsandru Tatu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…