FOTO: Concert simfonic realizat pentru pompierii militari sibieni

Vineri, 10 ianuarie, începând cu ora 19:00, la invitația onorantă a Filarmonicii de Stat în colaborare cu Consiliul Județean Sibiu , pompierii militari sibieni au fost spectatori la concertul simfonic denumit „Concert de Anul Nou”.

Orchestra simfonică împreună cu talentați artiști ne-au încântat sufletele, precum a spus chiar domnul manager al Filarmonicii de Stat Sibiu, în discursul introductiv al concertului, ocazie cu care îi mulțumim pentru cuvintele alese adresate salvatorilor sibieni.

În semn de deosebită apreciere și recunoștință, domnul Inspector Șef, colonel Laurențiu Cosmin Balcu a oferit domnului manager Lupeș Cristian, Placheta de Onoare a Inspectoratului.

Prezenți în număr foarte mare cadrele inspectoratului, împreună cu invitații acestora au petrecut o seară inedită în acorduri muzicale.

Mulțumim, cu respect Filarmonicii de Stat Sibiu și de asemenea Consiliului Județean Sibiu pentru spectacolul încântător și invitația onorantă.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *