0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Copşa Mică intră în Programul „Masă caldă în şcoli”

Știri din Județ

Începând din acest an toate unităţile de învăţământ preşcolare, şcolare şi liceale din cadrul structurii Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu” Copşa Mică vor intra în Programul Naţional „Masă caldă în şcoli”. Astfel elevii copşeni se alătură celorlalte 100 de şcoli din ţară şi 6 din judeţul Sibiu care derulează acest program.
Programul „Masă caldă în şcoli”a fost iniţiat în anul 2016 la nivel naţional şi prevede ca elevii din şcolile participante să beneficieze de o masă caldă în cadrul instituţiei de învăţământ. La nivel judeţean mai beneficiază de acest proiect doar unităţi de învăţământ din Sibiu, Avrig, Sălişte şi Boiţa.
În cadrul proiectului copşean sunt înscrişi ca şi beneficiari peste 700 de preşcolari şi elevi (de la grădiniţă până la liceu) care vor beneficia începând cu acest trimestru de o masă caldă.
Astăzi Raluca Turcan, Viceprim-ministru al Guvernului României, a vizitat cu această ocazie Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copşa Mică, pentru a discuta cu oficialităţile locale şi persoanele din conducerea liceului despre implementarea acestui proiect.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș