spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Ajutoare în valoare de 2 milioane de lei oferite de Arhiepiscopia Sibiului

Știri din Județ

Publicitate

Astăzi , 14 mai 2020, peste 20 de persoane vulnerabile social, aflate în evidența Departamentului de asistență socială al Arhiepiscopiei Sibiului, au primit pachete cu alimente, legume, pâine, cozonac și alte produse. Pachetele au fost împărțite de inspectorul social din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului, Marius Talmațchi, produsele fiind sponsorizate de firmele Sitemani, TransAgape și ASFruct din Sibiu. Potrivit consilierului social al eparhiei, preot Adrian Roman eparhiei ajutoarele oferite până acum sunt în valoare de 2 milioane de lei.

Activitățile de ajutoare continuă și în această perioadă.

Arhiepiscopia Sibiului, prin Departamentul de asistență socială, Asociația Filantropia Ortodoxă Sibiu, cele zece protopopiate și foarte multe parohii, a oferit ajutoare persoanelor vârstnice, vulnerabile social, familiilor cu mulți copii, bolnavilor și persoanelor cu dizabilități din comunitățile eparhiei.

„Arhiepiscopia Sibiului, prin implicarea protopopiatelor și parohiilor, continuă acțiunile umanitare prin care se acordă sprijin material și financiar, plăți de facturi, alimente de strictă necesitate, transport, servicii medicale, ajutor pentru unitățile medicale prin oferirea de medicamente și aparatură medicală, astfel încât Arhiepiscopia Sibiului a cheltuit din fondurile proprii și din ajutorul oferit de mulți sponsori implicați în parteneriatul cu Departamentul de asistență socială, protopopiatele, asociațiile și parohii, peste două milioane de lei. Sute de voluntari sunt în fiecare săptămână, de două ori sau atunci când este nevoie și prin platformele care au fost create și la nivel național, prin Federația Filantropia, sau la nivel de parohii, pentru a sprijini cazurile care sunt urgente și mai ales pentru cei care sunt în vârstă sau izolați. Continuăm aceste acțiuni care ne creează și o bucurie și o întâlnire cu cei care cu adevărat au nevoie de noi” a declarat părintele consilier Adrian Roman.

Sursa: Mitropolia-Ardealului.ro

IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG  scaled
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor