4.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

FOTO: Observatorul vânătoresc de la Cristian a fost distrus

Știri din Județ

Observatorul vânătoresc amplasat de Romsilva la Cristian, la marginea pădurii din Valea Salcii, a fost distrus de persoane încă neidentificate.

Din primele informații, suspecți sunt braconierii din zonă. Cel mai probabil, Romsilva va depunde o plângere la poliție.

„Romsilva va depune luni o plângere la poliție cu privire la distrugerea observatorului vânătoresc. Acesta a fost amplasat în această primăvară pe terenul Institutului de Montanologie de la Cristian” a declarat pentru Sibiu Independent, Dumitrescu Mihai, șeful ocolului Silvic Săliște

„Distrugerea observatorului vânătoresc amplasat de Romsilva la Cristian la marginea padurii din Valea Sălcii pe pășunea ICDM arată determinarea unor indivizi de a intimida si de a distruge !
Nu ne vom lăsa intimidați si vom continua cercetarea pratologică, intretinerea pășunilor , obesrvarea si protejarea faunei din fondul cinegetic si vom continua colaborarea cu Romsilva !
p.s. am sa fiu prezent zilnic pe teren, ca si până acum! ” a scris într-o postare pe Facebook, Ionuț George Diaconeasca, inginer șef la Institutul de Cercetare și Dezvoltare pentru Montanologie Cristian-Sibiu

FB IMG
fb img
fb img
fb img
fb img
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri