FOTO: Poliţişti locali sibieni la cumpărături

Am primit la redacţie câteva fotografii făcute astăzi la magazinul WOW de la ieşirea din Sibiu spre aeroport. Fotograful amator a suprins la cumpărături, se pare în timpul serviciului, doi poliţişti locali sibieni. “Au stat cam 45 de minute. S-au uitat la mai multe produse, apoi ea a cumpărat ceva. El doar pierdea vremea printre rafturi” ne-a scris cititorul care ne-a trimis şi pozele. Pozele au fost făcute sâmbătă, 23 mai orele 15.30-16.15.

Am trimis o solicitare Poliţiei Locale Sibiu pentru a ne lămuri dacă este normal ce apare în poze sau poliţiştii erau în timpul liber, deşi erau în uniformă şi se vede că aveau armele la ei.

ACTUALIZARE:

Redăm poziția conducerii Poliției Locale cu privire la acest caz: 
În acest caz, s-a declanșat procedura cercetării administrative a celor doi polițiști locali, având ca obiect prezența lor în magazinul respectiv de pe șoseaua Alba Iulia, zonă inclusă în itinerarul de patrulare a acestora. 

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

2 Comments

  1. Nu-mi pot imagina de ce ai face așa ceva. Lipsă de activitate? Lipsă de băgare în seamă? Lipsă de neuroni? Sau,cumulate toate?
    Du-te omule și fă ceva cu viața ta,lasă spionajul.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *