ŞELIMBĂR: Amenajări în Pădurea Sopa (Burchii)

Primăria Şelimbăr a dat startul amenajărilor din Pădurea Burchii (cunoscută şi ca Sopa) de alei pentru promenadă. Proiectul, mai amplu, include şi amenajare pistă biciclete şi decolmatare lacuri. Deocamdată se lucrează în pădure unde se toarnă un strat de balast pe aleile întreptate. De asemenea s-au montat zeci de bănci de lemn masiv.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

1 Comment

  1. DOMNULE PRIMAR DIN SELIBAR CUM NE PUTEM DEPLASA CU BICICLETELE CAND SUNT SPRE ASA ZISA ZONA AMENAJATA CAND SUNT IN JUR DE 15 -20 DE CAINI DEZLEGATI,ABANDONATI SI SA NU MAI VORBIM DE CAT SUNT DE RAI SI SAR LA COPIII CARE MERG IN BICILETA.IN LOCUL VOSTRU MIE MIAR FI RUSINE SA ZIC CA AM AMENAJAT SI AM FACUT DACA NU SE POATE AJUNGE LA ACEST LOC DIN CAUZA CAINILOR OGARI CARE SUNT ATENTIE ”MAI MEREU IMEDIAT CE TRECI PE SUB ACEL POD SA MERGI SPRE LOCATIA ASA ZISA LA PADURE”DECI DACA TOT FACETI CEVA FACETI PANA LA CAPAT ESTE A 5 OARA CAND INCERCAM SA MERGEM ACOLO SI NU REUSIM DE ACESTI CAINI.RUSINE.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *