spot_img
13 C
Sibiu
joi, 09 mai, 2024
spot_img

FOTO: Accident mortal la Copșa Mare din cauza unui șofer băut

Știri din Județ

Publicitate

Un accident mortal s-a produs pe strada Principală din satul Copșa Mare, comuna Biertan.

Publicitate

Un localnic în vârstă de 19 ani în timp ce conducea un autoturism prin localitate, pe fondul vitezei neadaptate și al conducerii sub influența alcoolului a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune laterală cu un stâlp de susținere a rețelei electrice, aflat pe partea stânga a sensului de mers.


În urma impactului, pasagerul din dreapta față, în vârstă de 18 ani a decedat iar pasagerul stânga spate, în vârstă de 20 de ani, tot un localnic, a fost rănit și transportat la spital, fiind conștient.

Șoferul nu a suferit vătămări corporale dar, la testarea cu etilotestul, acesta a avut o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În prezent, se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul.
De asemenea, se întocmesc actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporala din culpa, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Nu sunt probleme de trafic.

ISU Sibiu a intervenit, în jurul orei 4 a.m., în localitatea Copșa Mare, cu o ambulanță SMURD și o autospecială pentru descarcerare, urmare a producerii unui accident rutier, în care au fost implicate 3 persoane.

La fața locului, pompierii au găsit un băiat, în vârstă de 18 ani, decedat, care a necesitat intervenția pentru descarcerare.
Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui băiat, în vârstă de 20 de ani, transportându-l la Centrul de Primiri Urgențe Mediaș, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și escoriații.
Cel de-al treilea băiat implicat în accident nu a necesitat intervenția pompierilor. „a declarat Cristina Criveanu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

BC CSU Sibiu a pierdut primul meci cu Dinamo

Claudiu Niculescu a plecat de la Șelimbăr

Ultimul meci acasă pentru CSC Șelimbăr