spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

ALDE SIBIU: Sibienii au cerut, noi am decis: fără alianţe! (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Într-un comunicat de presă transmis către Sibiu Independent, Ovidiu Gheorghe, Tocaciu, președintele ALDE Sibiu transmite sibienilor că partidul nu va face alianțe electorale.

ALDE Sibiu a luat decizia după ample consultări cu electoratul nostru că cea mai bună cale pentru alegerile locale este să nu facem alianţe electorale. Deşi au fost partide interesate de a ne alia pentru aceste alegeri, decizia noastră este de a trimite candidaţii ALDE pentru primării, consilii locale şi Consiliul Judeţean Sibiu pe liste separate. În curând vom anunţa toţi candidaţii ALDE din judeţul Sibiu la alegerile locale.

Reamintim că Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor este continuatorul legitim al liberalismului modernizator şi reformator, care a construit România modernă şi singura forţă politică românească ce îşi asumă necondiţionat universalitatea, durabilitatea şi actualitatea valorilor liberale. ALDE afirmă libertatea individuală ca temei al oricărei organizări politice, sociale, economice şi culturale rezonabile şi propune un proiect politic fondat pe relaţia dintre libertate, democraţie şi prosperitate.

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

Ovidiu Gheorghe Tocaciu, Președintele ALDE Sibiu
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri