17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

FOTO: Percheziții la traficanții de droguri din Cisnădie

Știri din Județ

La data de 20 august 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, cu sprijinul Serviciului Antidrog Alba – Iulia, au efectuat 4 percheziții domiciliare pe raza orașului Cisnădie, județul Sibiu, la persoane bănuite că ar fi procurat, deținut  și comercializat substanțe cu efect psihoactiv.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 5 comprimate, un plic cu masa vegetală, 38 de plicuri cu resturi vegetale, 6 telefoane mobile, 5 cartele telefonice, o pipă și un cântar.

WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at

De asemenea, 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 22 şi 35 de ani, au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu pentru audieri, față de aceștia fiind luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de efectuare fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Acțiune a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri