12.9 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

ŞELIMBĂR: Cei 7 magnifici care vor primar

Știri din Județ

Peste două zile începe oficial campania electorală. Biroul Electoral de Circumscripţie Şelimbăr a validat candidaturile. Şapte persoane doresc să devină primar la Şelimbăr. Iar la lista de consilieri locali, 10 partide au depus candidaturi.

Deşi se auto-denumeşte cea mai digitalizată primărie din România, Primăria Şelimbăr nu a putut pune la dispoziţie Biroului Electoral de Circumscriţie un spaţiu online pe site-ul instituţiei pentru afişarea deciziilor. Pentru că ştim că Şelimbăr este o comună întinsă şi oamenilor le este greu să ajungă în curtea primăriei, pentru a citi la avizier cine sunt candidaţii, SIBIU INDEPENDENT a cerut BEC Şelimbăr să ne trimită pe email numele candidaţilor la primar şi consiliu local.

Lista oficială a candidaturilor validată de BEC Şelimbăr prin decizia nr 84 din 24.08.2020 cuprinde numele tuturor candidaţilor. Ieri seară s-a stabilit prin tragere la sorţi şi ordinea acestora pe buletinele de vot, astfel: Grecu Marius (PNL), Ion Cristian Alexandru (PRO România), Miheţ Florin Iosif (PSD), Botezatu Filip (PMP), Şandru Doru (Partidul Verde), Bucur Gabriel (BUN) şi Meiţescu Daniela Maria (USR-Plus).

Pentru consiliul local candidează 10 partide, în ordinea de pe buletinul de vot: PNL, ALDE, ProRomânia, PSD, PMP, Partidul Verde, FDGR, BUN, USR-Plus şi Partidul Ecologist. VEZI LISTA COMPLETĂ DE CANDIDAŢI LA CONSILIUL LOCAL ŞELIMBĂR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Champions Sibiu s-a calificat la turneul final