spot_img
10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
spot_img

Baschetul sibian revine cu forțe proaspete

Știri din Județ

Pregătirile pentru noul sezon au intrat în linie dreaptă! Baschetbaliștii românii au început pregătirile în condiții de maximă precauție, având în vedere contextul actual pandemic, iar jucătorii, care s-au pregătit individual până acum, au făcut primul antrenament colectiv.


Lucas Tohătan, Rolland Torok, Aurelian Gavriloaia, Toni Rotaru, Robert David Stan, dar și Cristian Cerbu, Bogdan Bădițăscu, Vlad și Victor Georgescu au efectuat astăzi primul antrenament alături de staff-ul tehnic, în vederea noului sezon compețional.


Sportivii români au revenit la antrenamente colective, după o lungă perioadă în care s-au antrenat doar individual. Chiar dacă nu au fost în formulă completă, sportivii americani mai având de efectuat încă o săptămână de izolare, primul antrenament s-a desfășurat în aer liber.

”Am avut prima întrunire în formulă mai extinsă, dar nu completă, și mă bucur că am reușit să facem un prim antrenament cu sportivii români. A fost un antrenament diferit de ceea ce faceam înainte, adaptat măsurilor de distanțare și protecție în vigoare. Așteptăm să ne putem întruni cu toții, să treacă cele 14 zile de izolare și pentru sportivii străini și sperăm ca treptat să ne putem pregăti cât mai bine pentru meciuri. E o situație cu totul nouă pentru toată lumea, dar sper ca toți sportivii să fie și mai disciplinați și mai conștiincioși în ceea ce privește protejarea sănătății, pentru a ne putea desfășura activitatea cât mai aproape de normalitatea dinaintea pandemiei”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.




Sportivii se vor antrena astfel până săptâmâna viitoare când lotul va fi completat de străinii care vor încheia perioada de izolare, urmând ca BC CSU Sibiu să plece, pentru două săptămâni la Cheile Grădiștei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș